Tijdens een zwangerschap verandert er veel zowel lichamelijk als emotioneel. Bij Women’s Healthcare Center Amsterdam wordt u het hele traject goed begeleid. Van kinderwens, tot zwangerschap en geboorte: u wordt zoveel mogelijk begeleid en ondersteund door dezelfde ervaren gynaecoloog.

WHC Amsterdam biedt specialistische zorg aan voor het controleren en begeleiden van vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap. Met onze kennis en ervaren team van verloskundigen en gynaecologen kunnen wij vrouwen op de juiste wijze ondersteunen. Alle afspraken, van echo’s tot een consult, kunnen bij ons op één locatie worden verricht.

Zwangerschapsecho laten maken

Het is mogelijk om bij ons een zwangerschapsecho te laten maken. Wij kunnen diverse echo’s uitvoeren. Van een 8 weken en de termijnecho tot de 20-wekenecho en de pretecho. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om vaker een echo te laten maken. Een zwangerschapsecho wordt gemaakt met behulp van geluidsgolven. Hierdoor kan er een beeld worden geschetst van de baby, hoeveelheid vruchtwater en de moederkoek.

Meer informatie over de zwangerschap?

Wilt u meer weten over de zwangerschap en wat WHC Amsterdam voor u kan betekenen? Wij helpen u graag verder! Maak gebruik van ons contactformulier, bel naar 020 64 20 229 of maak direct een afspraak.