Het Women’s Healthcare Center heeft met ALLE Nederlandse zorgverzekeraars een contract voor 2023. Het Women´s Healthcare Center garandeert zodoende 100% vergoeding en geen administratieve last voor de patiënt met een Nederlandse zorgverzekering!

De volgende uitzonderingen zijn van kracht:

  • Patiënten verzekerd bij DITZO / ASR op basis van een restitutiepolis dienen de factuur in bij hun verzekering en maken het vergoede bedrag inclusief eventueel ingehouden eigen risico over aan Women’s Healthcare Center. De eigen bijdrage neemt Women’s Healthcare Center voor haar rekening en zodoende bent u nooit meer kwijt dan uw eigen risico.

Medisch specialistische zorg

De onderzoeken en verrichtingen uitgevoerd in het Women’s Healthcare Center worden aangemerkt als medisch specialistische zorg. Zodoende vallen ze onder de basisverzekering en worden door de zorgverzekeraar vergoed.
Om voor vergoeding in aanmerking te komen dient u echter wel door uw huisarts of specialist te zijn verwezen en dient u de verwijskaart bij uw eerste afspraak mee te nemen.

De behandeling

Alle onderzoeken en verrichtingen worden uitgevoerd door een medisch specialist. Het kan voorkomen dat voor een bepaalde behandeling meerdere onderzoeken of verrichtingen binnen één consult plaatsvinden. Voor een dergelijk consult met meerdere onderzoeken en/of verrichtingen wordt één tarief gerekend. Meer informatie over facturen in de zorg kunt u vinden op www.dezorgnota.nl

Uw nota

U heeft altijd een eigen risico. Voor 2023 is het verplichte eigen risico € 385,-
De zorgkosten die u maakt worden verrekend met uw eigen risico. De rest neemt de zorgverzekeraar voor haar rekening. Hoeveel u zelf moet betalen hangt af van de hoogte van uw eigen risico.

U kunt altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar om uitleg te vragen over de ontvangen nota. Zijn er dan nog onduidelijkheden, dan kunt u ons telefonisch bereiken of via ons contactformulier.

​​​​​​