Urologie

Een uroloog houdt zich bezig met ziekten in de nieren en de urinewegen. De urologie behelst een relatief scherp omschreven deel van het menselijk lichaam, waarbij er vele raakvlakken zijn met andere specialisme. De urologen werken veel samen met onze gynaecologen, bijvoorbeeld wanneer een patiënt last heeft van incontinentie en/of bekkenbodemproblematiek.

U komt bij de uroloog wanneer u last heeft van blaas-, nieraandoeningen, nierstenen, incontinentie, urineweginfecties, of van een kwaadaardige aandoening op urologisch gebied. Daarnaast behandelt de uroloog klachten rond fertiliteit (vruchtbaarheid), impotentie, en (aangeboren) afwijkingen van de mannelijke geslachtsorganen.

Onze specialist bij urologische problemen

U wordt gezien door onze ervaren uroloog Risto Lazarov.

Onze urologen besteden meer tijd en aandacht aan de patiënt dan in een regulier ziekenhuis. U zult merken dat we rustig de tijd nemen om u te informeren. Problematiek zoals plasklachten, incontinentie, blaasontsteking, of een ander urologisch probleem. Samen met u bekijken we welke behandeling bij u past.

Meer weten over urologische problemen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Women’s Healthcare Center in Amsterdam helpt u graag verder. Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) voor gynaecologie, urologie en radiologie. U kunt ons bereiken op 020-6420229 of gebruik maken van ons contactformulier.

 

​​​​​​