WHC Amsterdam heeft een achterwacht overeenkomst met het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam. Hierdoor is 24 uur opvang en spoedeisende zorg gewaarborgd. Voor klinische opnames werkt het WHC Amsterdam samen met het BovenIJ ziekenhuis. Voor behandeling van gynaecologische oncologie wordt in de meeste gevallen verwezen naar het Antoni van Leeuwenhoekhuis (AVL). 

Op het gebied van gynaecardiologie wordt samengewerkt met Sabine Pinedo, Internist / vasculair geneeskundige (Medisch Centrum Courbetstraat).

Voor geassisteerde voortplantingsbehandelingen (IUI, IVF, ICSI) bestaan afspraken met het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Centrum voor Vruchtbaarheid Nij Barrahûs in Wolvega.

WHC Amsterdam heeft met betrekking tot mammografie/borstonderzoek vanuit onze afdeling Breastcare Center toegang tot het Antoni van Leeuwenhoekhuis (AVL). 

WHC Amsterdam heeft voor MRI onderzoeken toegang tot het MRI centrum Amsterdam en de MRI afdeling van het BovenIJ ziekenhuis.


WHC Amsterdam maakt voor beoordeling van cytologie en pathologisch-anatomische onderzoeken gebruik van het Algemeen Medisch Lab in Antwerpen en de afdeling pathologie van het AMC.

 

​​​​​​