Onderstaand overzicht op geeft de actuele stand aan van de voorbereiding binnen het Women's Healthcare Center.

Daarnaast hebben we volgens het verplichte format van de Nederlandse Zorgautoriteit. Dit formaat maakt het mogelijk voor de Nederlandse Zorgautoriteit om de plaatsingen tussen ziekenhuizen te vergelijken.

Informatieplicht mogelijkheid tot wachtlijstbemiddeling  

Indien u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact met ons of uw zorgverzekeraar opnemen en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan bemiddelen om sneller geholpen te worden. Tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders is in de overeenkomst opgenomen dat de maximale wachttijd tot behandeling 7 weken mag bedragen.

Wachttijden poliklinieken : dit zijn de inspanningen voor een eerste afspraak op het spreekuur van een poliklinische behandeling/ingreep/onderzoek. Het gaat om het aantal dagen vanaf het moment dat u een afspraak maakt, tot het moment dat u terecht kunt op de polikliniek.

Peildatum uitwerkingen: 01-08-2022

Gynaecologie

 

Behandeling / spreekuur

Wachtlijst

Spreekuur gynaecologie

 12 dagen

Gynaecologische echo

 12 dagen

 

 

radiologie

 

Behandeling / spreekuur

Wachtlijst

Mammografie / Tomosynthese

 3 dagen

Echografie van de borsten

 3 dagen

Echografie algemeen

 3 dagen

Botdichtheidsmeting

 3 dagen

 

 

urologie

 

Behandeling / spreekuur

Wachtlijst

Spreekuur urologie

10 dagen

 

 

Als u langer moet wachten dan de opgestelde treeknormen kunt u dit bespreken met uw behandelde arts of kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en informeren naar de mogelijkheden voor zorgbemiddeling ouderen. De vestigingen binnen het Women's Healthcare Center zijn niet afhankelijk van waar u verzekerd bent.

​​​​​​