Women’s Healthcare Center Amsterdam

Women's Healthcare Center Amsterdam (WHC) is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) voor vrouwenzorg met verschillende specialisten op het gebied van gynaecologie, urologie en radiologie. Hiernaast wordt ook zorg aangeboden voor de subspecialismen urogynaecologie en gynaecardiologie.

Kenmerkend voor WHC Amsterdam: Hoge kwaliteit vrouwenzorg, persoonlijke specialistische begeleiding, hoge patiënttevredenheid en korte toegangstijden.
WHC Amsterdam heeft als doel patiënten te behandelen in een rustige en vriendelijke ambiance buiten de ziekenhuissfeer. Gestreefd wordt naar persoonlijke begeleiding wat moet leiden tot optimale kwaliteit van de geboden vrouwenzorg.

Het WHC Amsterdam is uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen het zorglandschap en behoort vandaag de dag tot de top poliklinische zelfstandig behandelcentra van Nederland. Patiënten worden verwezen door huisartsen, collega specialisten en zorgverzekeraars. De patiënttevredenheid is zeer hoog. Zodoende zijn er een aantal kenmerken waarin het WHC Amsterdam zich onderscheidt. Schematisch weergegeven in 6 focus zorgringen.

Women’s HealthCare Center staat voor: ‘Vrouwenzorg met een hart’

Belangrijkste kernwaarden: Persoonlijke, specialistische en toegankelijke zorg

 

Figuur 1: De 6 focus zorgringen van het Women’s Healthcare Center

  1. Patiënttevredenheid(door) persoonlijke zorg
  2. Human expertise(door) specialistische zorg
  3. Interne / externe controles (door) kwalitatieve en veilige zorg
  4. Uitstraling(door) toegankelijke zorg
  5. One stop diagnose(door) doelmatige zorg
  6. Efficiëntie(door) innovatieve zorg
​​​​​​