Tevreden patiënten zijn voor het Women’s Healthcare Center (WHC) belangrijk. Om op hoog niveau zorg- en dienstverlening te kunnen bieden, willen wij de kwaliteit van de zorg en diensten continu verbeteren. Daarom willen wij graag uw ervaring en mening weten.

Klik hier om direct feedback aan ons te geven! of scan de QR code.


Zeflstandige Klinieken Nederland

Het Women’s Healthcare Center Amsterdam is in 2021 opnieuw gecertificeerd door het Keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN).
Zelfstandige klinieken die het keurmerk dragen, voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid. ZKN ziet erop toe dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat het WHC Amsterdam voldoet aan de strenge eisen en wettelijke richtlijnen.

Tevens heeft het onafhankelijke certificeringbureau KIWA vastgesteld dat het WHC Amsterdam voldoet aan de kwaliteitsnormen en toetsingscriteria van patiëntveiligheid, voor het toepassingsgebied:

"Het realiseren van kwalitatief hoogwaardige zorg op het gebied van gynaecologie, urologie en radiologie met als basis een transparante en onafhankelijke behandelrelatie tussen arts en patiënt".

 

Waarborgen van kwaliteit

Om de kwaliteit en de patiëntveiligheid te waarborgen worden er jaarlijks meerdere interne en externe audits uitgevoerd. Zo vindt er continu feedback plaats van patienten. zie feedback. Ook zijn er verscheidene kwaliteit- en veiligheidprotocollen.

Om de kwaliteit van de specialisten te waarborgen, wordt toegezien op registratie van het BIG-register en de Medisch Specialisten Registratie (MSRC). Tevens zijn de specialisten lid van verschillende brancheorganisaties en werkgroepen.  

Het WHC Amsterdam en haar specialisten worden door de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) middels een kwaliteitsvisitatie beoordeeld. 

Het Women’s Healthcare Center Amsterdam staat onder toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Jaarlijks wordt het financieel en maatschappelijk jaarverslag aangeleverd aan het CIBG, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

​​​​​​