Maak direct online een afspraak

Contact

Afspraak maken
Het Women's Healthcare Center is geopend maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. Voor het maken van een afspraak of voor het wijzigen hiervan, zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09.00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00; Tevens kunt u via het hiernaast getoonde contactformulier een afspraak maken/wijzigen of informatie opvragen. Voor uitslagen van onderzoeken zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 14:00 tot 16:00.

Bel naar: 020-6420229 voor het maken van een afspraak

Bereikbaarheid
klik hier voor de routebeschrijving.

  • Tram 5 en 6 (halte van Boshuizenstraat)
  • Bus 62 (halte Kastelenstraat, 5 min. lopen)
  • Bus 463 (halte van Boshuizenstraat)

LET OP: BETAALD PARKEREN
Als u voor de praktijk staat, bevindt de automaat zich op de linkerhoek. (van Boshuizenstraat-Bongart) Parkeerautomaatnummer:18920

Suggestie of klacht
Heeft u een positieve opmerking, een suggestie ter verbetering of een negatieve ervaring na uw behandeling in het WHC, laat het ons weten. Het WHC vindt het belangrijk om uw mening te horen. Kijk dan bij kwaliteit of neem direct contact met ons op. info@whcamsterdam.nl

Alg. Directeur: Bastiaan Breukhoven (b.breukhoven@whcamsterdam.nl)
Praktijkmanager: Karen Hofman
Secretariaat medewerkers: Nienke van Kempen, Karen Hofman, Marianne Visser, Mia Schoneveld, Patty van der Voort, Gea Knol.
Financiƫle administratie: Frank Ottenhoff (f.ottenhoff@whcamsterdam.nl)

Spoedgevallen en Calamiteiten
Voor spoedgevallen buiten kantoortijden kunt u bellen naar de dienstdoende gynaecoloog van het BovenIJ ziekenhuis, bereikbaar via telefoonnummer 020-6346346.

Contact opnemen