De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Hiernaast wordt de website geregeld aangevuld en/of aangepast. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd veroudert of niet meer actueel is.

Het Women’s Healthcare Center aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik van teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, woordmerken en logo's welke vermeld staan op de site.

Bepaalde (hyper)links leiden u naar websites buiten de website van Women’s Healthcare Center om, wij staan niet in voor de inhoud van de betreffende websites waarnaar wordt verwezen. Het Women’s Healthcare Center aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor (in)directe schade, welke voortvloeit uit het gebruik van deze websites.

Mocht u onjuistheden aantreffen op de website, wilt u dan zo vriendelijk zijn contact op te nemen met het secretariaat op telefoonnummer: (020) 6420229 of e-mail: info@whcamsterdam.nl

​​​​​​