Alle zorg met betrekking tot de gezondheid van de vrouw wordt binnen de kliniek aangeboden. De patiënt kan bij ons terecht voor informatie, onderzoek en conservatieve behandelingen (= geen invasieve ingrepen) en begeleiding van de zwangerschap in het 1ste trimester.
De intake, diagnosestelling en behandeling wordt geheel uitgevoerd door de in het centrum werkzame medische specialisten. Er wordt gestreefd naar begeleiding door één en dezelfde specialist.

Verwijzing naar het WHC gebeurt via de huisarts of uw behandelend specialist. Dit wordt te allen tijde vergoed door uw zorgverzekeraar. Ook kunt u bij ons terecht voor een gynaecologisch onderzoek zonder medische indicatie (= een medische reden). Dit gebeurt op eigen kosten van de patiënt.

Verhinderd?

Indien u verhinderd bent, verzoeken wij u om uiterlijk 24 uur vóór de afspraak contact met ons op te nemen, dan kunnen we deze plaats voor een andere patiënte gebruiken.
Er wordt een wegblijftarief van € 50,- bij u in rekening gebracht indien u zonder kennisgeving wegblijft of binnen 24 uur vóór de afspraak afbelt, zoals vastgesteld door de minister van volksgezondheid. Het wegblijftarief wordt niet door uw verzekering vergoed.

Wat neemt u mee naar uw afspraak?

Een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart);

  • uw verzekeringsbewijs;
  • een verwijsbrief van de huisarts;
  • een actueel overzicht van de medicijnen die u gebruikt (AMO) en de naam van uw apotheek.


Neem uw medicatie overzicht mee bij ieder bezoek!

  • Haal bij uw apotheek een overzicht van alle medicatie die u gebruikt.
  • Neem uw medicatie overzicht mee bij ieder bezoek aan het Women’s Healthcare Center.
  • Informeer ons, uw apotheek en uw huisarts bij veranderingen in medicatiegebruik.

    Uw behandelaar heeft met u besproken dat een volgend (telefonisch) consult een online videoconsult zal zijn. Een videoconsult wordt ook wel beeldbellen genoemd. Uw afspraak vindt dan niet op de polikliniek plaats maar via uw computer of tablet. U kunt zo uw behandelaar zien en met hem/haar praten.

 

​​​​​​