Women’s Healthcare Center Amsterdam is een vrouwenkliniek waarbij u onder andere terecht kan voor urologische gezondheidsklachten. Hierbij kunt u denken aan o.a. een overactieve blaas, urineverlies, bekkenproblemen en terugkerende blaasontstekingen bij vrouwen.

Voor velen is dit een lastig onderwerp. Meer dan de helft van alle vrouwen heeft weleens last van ongewild urineverlies, of heeft te vaak en te snel aandrang om te plassen. Deze klachten kunnen een grote impact hebben op uw leven waardoor u zich niet lekker in uw vel voelt. Het zijn fysieke ongemakken wat helaas vaak nog een lastig gespreksonderwerp is. ‘Vrouwenzorg met een hart’ is dé spreuk van onze urologen van WHC Amsterdam, waardoor u zich begrepen zult voelen. Bij ons is alles bespreekbaar en zoeken wij een oplossing voor uw urologische klachten.

De bovengenoemde klachten leiden vaak tot een bepaalde incontinentie zoals: inspanningsincontinentie (stressincontinentie), aandrangincontinentie (urge-incontinentie) of een vorm van gemengde incontinentie.

In der loop der jaren krijgen veel vrouwen last van één van deze problemen, wat als zeer vervelend wordt ervaren. Soms gaan deze klachten vanzelf over alleen het komt jammer genoeg steeds vaker voor dat vrouwen te lang worstelen met deze klachten. Het te lang blijven rondlopen met deze klachten is niet nodig, onze urologen verhelpen of verminderen uw klachten graag waardoor u beter kunt functioneren en met een beter gevoel in het leven staat.

Neem voor meer informatie over urologie, WHC Amsterdam of voor het maken van een afspraak gerust contact met ons op via 020 64 20 229. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons afsprakenformulier.