Women's Healthcare Center in Oost

Het Women´s Healthcare Center houdt nu ook spreekuur in het Gezondheidscentrum Oostpoort te Amsterdam op dinsdagen. In navolging van de kliniek in Buitenveldert/Amsterdam-Zuid kunnen (toekomstige) patiënten nu ook in stadsdeel Amsterdam Oost terecht bij de specialisten van het WHC op het gebied van gynaecologie. 

Gezondheidscentrum Oostpoort

Gezondheidscentrum Oostpoort onderscheidt zich van andere centra door een veelzijdig aanbod van gezondheidszorg, professionals en multiculturaliteit. Het speerpunt is het verlenen van zorg op maat. Deze gedachte sluit naadloos aan op de visie van het WHC die als doel heeft patiënten te behandelen in een rustige en vriendelijke ambiance, buiten de ziekenhuissfeer. In Gezondheidscentrum Oostpoort werken op dit moment de volgende disciplines samen: huisarts, interne geneeskunde/diabetes mellitus, gynaecologie (WHC), urologie, orthopedie, psychiatrie, oefentherapie Mensendieck, diëtiek en apotheek. Daarnaast bestaat het team uit ervaren doktersassistenten en beschikt de locatie tevens over een eigen priklab.

Gezondheidscentrum Oostpoort en Women´s Healthcare Center

Binnen Gezondheidscentrum Oostpoort kunnen (toekomstige) WHC patiënten terecht voor algemene gynaecologie en uro-gynaecologie. Deze aandachtsgebieden staan binnen Oostpoort onder leiding van Gynaecoloog Dr. Irene Moolhuizen.

Vergoeding

Het WHC garandeert 100% vergoeding en heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Daarnaast kan de patiënt ook op eigen kosten (dus zonder doorverwijzing) terecht in Gezondheidscentrum Oostpoort Amsterdam voor behandeling zoals bijvoorbeeld een gynaecologische check-up.

Spreekuur

Het Gezondheidscentrum Oostpoort is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00 uur (tussen 12:00 – 13:00 uur gesloten). Patiënten kunnen direct terecht voor het spreekuur op dinsdag van Dr. Irene Moolhuizen.

Contact

Polderweg 192, 1093 KP Amsterdam. Telefoonnummer: 020 – 435 21 00 www.gezondheidscentrumoostpoort.nl

Women's Healthcare Center in Oost
​​​​​​