Maak direct online een afspraak

Maatregelen ter preventie van verspreiding Corona virus

Women’s Healthcare Center (WHC) zal navolging geven aan de landelijke voorschriften welke zijn voorgeschreven door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) met als doel zorg te kunnen blijven bieden in een veilige en gezonde omgeving voor onze patiënten en medewerkers. (Heeft u algemene vragen over het coronavirus, kijk op de website van het RIVM of bel met het landelijke informatienummer 0800-1351)

In elk geval tot 6 april geen fysieke consulten

Gelet op de voorschriften zullen er tot nader bericht maar in ieder geval in de periode 21 maart 2020 tot 6 april 2020 geen fysieke consulten plaats vinden. In samenspraak met de medische specialist in geval van 'urgente planbare zorg' zullen wij nader beoordelen welke andere mogelijkheden er op dat moment beschikbaar zijn.

Voor alle in de bovengenoemde periode reeds geplande afspraken zal uw behandeld arts op de dag en tijdstip van het fysieke consult met u telefonisch contact opnemen voor overleg (zie ook uw mail).

In de periode 21 maart 2020 tot 6 april 2020 zal WHC dan ook beperkt bereikbaar zijn. U kunt met vragen of opmerkingen terecht bij ons secretariaat, dagelijks (van maandag tot en met vrijdag) telefonisch bereikbaar tussen 9.00 uur – 13.00 uur of via e-mail: info@whcamsterdam.nl.