Een Koninklijke onderscheiding

Op woensdag 26 april 2017 jongstleden werd Women's Healthcare Center grondlegger Frank Kho, gynaecoloog, een Koninklijke onderscheiding toegekend. In het bijzijn van familie en vrienden werd hij door de Burgemeester van Amstelveen geridderd in de Orde van Oranje Nassau.

Deze eervolle onderscheiding ontving dokter Kho, na jaren van hard werken, voor zijn tomeloze inzet en zijn niet aflatende persoonlijke betrokkenheid bij behandeling en begeleiding van zijn patiënten.

Het gehele team van het Women's Healthcare Center is ontzettend trots op deze fantastische onderscheiding en feliciteert dokter Kho met deze eervolle titel en lintje. Wij zijn blij en trots om hem in de medische staf van het WHC te hebben.

Img 6067

Mevrouw drs. M.M. van ’t Veld, burgemeester gemeente Amstelveen samen met drs. F.H.G. Kho, gynaecoloog Women's Healthcare Center.

Wij helpen u graag verder
Voor eventueel contact over bovenstaande bericht mailt u naar karen@whcamsterdam.nl  
Heeft u vragen over onze zorgverlening, diensten en service, dan staan wij u graag telefonisch te woord op 020 – 64 20 229. Online een afspraak maken? U kunt hier uw afspraak inboeken.