Women’s Healthcare Center Amsterdam biedt specialistische zorg aan voor bet begeleiden en controleren van vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap. Met onze kennis en expertise beschikken wij over de mogelijkheden om u intensief en op de juiste wijze te begeleiden en ondersteunen. Met een ervaren team van verloskundigen en gynaecologen kunnen wij deze zorg tegen lage kosten aanbieden.

Verloskunde Amsterdam

Verloskunde is de verzamelnaam voor alle kennis rondom zwangerschappen, bevallingen en het kraambed. Ideale geboortezorg resulteert in een gezonde moeder en een gezonde baby. Goed en tijdig overleg tussen patiënt, gynaecoloog, verloskundige en kinderarts staat in dit proces centraal.

Vanuit WHC Amsterdam bieden wij vakkundige, betrokken en doelmatige zorg rondom verloskunde, zwangerschap en gynaecologie. Wij zorgen ervoor dat het gehele traject vanaf het eerste trimester (wk 6) soepel verloopt. Van begin tot eind wordt u begeleid door dezelfde gynaecoloog. Van echocontroles en (bloed) onderzoeken tot de uiteindelijke bevalling die samen met een klinisch verloskundige in het ziekenhuis plaatsvindt. 

Alle afspraken op één locatie

Ook alle extra echo’s en consulten kunnen bij ons op locatie in Amsterdam worden verricht. Dankzij de meest moderne echo- en beeldtechnieken en de ervarenheid van onze gynaecologen, zijn wij in staat de meest betrouwbare beelden van de zwangerschap te maken.

Meer weten over verloskunde of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Women’s Healthcare Center in Amsterdam helpt u graag verder. Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) in Amsterdam voor gynaecologie, verloskunde, seksuologie, urologie en echoscopie. U kunt ons bereiken op 020 64 20 229 of gebruik maken van ons contactformulier.