Het zelfstandige behandelcentrum Women’s Healthcare Center is gevestigd in Amsterdam en is goed bereikbaar met de auto en via openbaar vervoer. De vrouwenkliniek aan de Van Boshuizenstraat is gespecialiseerd in vrouwenzorg op het gebied van gynaecologie, seksuologie, echoscopie en urologie. Ook wordt er zorg geboden voor de sub specialismen urogynaecologie en gynaecardiologie.

Woman’s Healthcare Center Amsterdam

Vrouwenzorg met een hart, dat is waar onze vrouwenkliniek voor staat. Korte toegangstijden en een hoge patiënttevredenheid zijn belangrijke uitgangspunten van het zelfstandig behandelcentrum. Met een rustige en vriendelijke ambiance wordt er gestreefd naar persoonlijke begeleiding met een hoge mate kwaliteit voor de vrouwenzorg. Met meer dan 35 jaar ervaring en onze persoonlijke en gespecialiseerde zorg behoort onze vrouwenkliniek tot de top poliklinische zelfstandige behandelcentra van Nederland. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Kenmerken Woman’s Healthcare Center Amsterdam

  • Hoge kwaliteit vrouwenzorg;
  • Korte toegangstijden;
  • Hoge patiënttevredenheid;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Meer dan 35 jaar ervaring;
  • Specialistische vrouwenzorg.

Persoonlijke en specialistische zorg in Amsterdam

Wij begrijpen dat het in sommige gevallen veel moed vergt om een bezoek te brengen aan onze vrouwenkliniek. Voornamelijk betreft de zorg de meest intieme delen van het lichaam, waardoor het lastig kan zijn om de stap te zetten om hulp te zoeken. Onze specialisten doen er alles aan om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt voorafgaand aan de afspraak kennismaken met onze specialisten op de website, zodat u een goed beeld heeft wie u te woord gaat staan. Persoonlijke begeleiding en een hoge kwaliteit van zorg staat voorop. Wij komen samen met u tot een passende oplossing voor uw situatie. Wij helpen u graag.

Zelfstandig behandelcentrum Women’s Healthcare Center

Wilt u meer weten over ons zorgcentrum in Amsterdam? Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur zijn wij bereikbaar voor al uw vragen. Vul het contactformulier op de website in of bel naar 020 – 6420229.