Vrouwenzorg met een hart is de spreuk van dé vrouwenkliniek van Amsterdam: Women’s Healthcare Center. De kliniek biedt vrouwenzorg op het gebied van gynaecologie, seksuologie, urologie en echoscopie. Daarnaast wordt ook zorg aangeboden voor de subspecialismen urogynaecologie en gynaecardiologie.

Bent u op zoek naar een vrouwenkliniek in Amsterdam met persoonlijke, specialistische en toegankelijke zorg? WHC Amsterdam verleent al meer dan 35 jaar specialistische vrouwenzorg met persoonlijke begeleiding in een vrouwvriendelijke ambiance.

Kenmerkend voor WHC Amsterdam zijn de hoge kwaliteit vrouwenzorg dat geleverd wordt, de persoonlijke specialistische begeleiding en 0de hoge patiënttevredenheid. Daarnaast hebben wij als doel om u te behandelen in een rustige en vriendelijke sfeer.

Het kan zijn dat u door intieme klachten erg tegen een bezoek opziet. Wij doen er alles aan om uw bezoek aan onze kliniek in Amsterdam zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Voorafgaand de afspraak kunt u al kennismaken met onze specialisten op onze website. Daarnaast wordt u van A tot Z goed begeleid in onze kliniek. Wij denken met u mee en bedenken een passende oplossing voor uw klachten. WHC Amsterdam zorgt voor persoonlijke, specialistische en toegankelijke zorg.

Voor meer informatie over onze vrouwenkliniek in Amsterdam of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel naar: 020 64 20 229.

​​​​​​