Maak direct online een afspraak

Verloskunde

Verloskunde, ook wel obstetrie genoemd, is de verzamelnaam voor alle kennis rondom zwangerschappen, bevallingen en het kraambed. Ideale geboortezorg resulteert in een gezonde moeder en een gezonde baby. Goed en tijdig overleg tussen patiënt, gynaecoloog, verloskundige en kinderarts staat in dit proces centraal.

Women’s Healthcare Center Amsterdam (WHC) biedt specialistische zorg aan voor bet begeleiden en controleren van vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap. Met een ervaren team van verloskundigen en gynaecologen kunnen wij deze zorg tegen lage kosten aanbieden.

Vanuit WHC Amsterdam bieden wij vakkundige, betrokken en doelmatige zorg rondom verloskunde, zwangerschap en gynaecologie. Momenteel zijn er meerdere werkgroepen waarin ook WHC Amsterdam meedenkt, om zodoende de integrale geboortezorg naar een hoger plan te krijgen waarbij onderbouwde keuzes gemaakt worden in het belang van de zwangere vrouw.

 Zorg bieden voor, tijdens en na de zwangerschap

Tijdens uw zwangerschap begeleiden wij u op alle vlakken. Met onze kennis en expertise beschikken wij over de mogelijkheden om vrouwen zowel voor, tijdens als na de zwangerschap intensief en op de juiste wijze te begeleiden en ondersteunen.

Wij zorgen ervoor dat het gehele traject vanaf het eerste trimester (wk 12) soepel verloopt. Van begin tot eind wordt u begeleid door dezelfde gynaecoloog. Van echocontroles en (bloed) onderzoeken tot de uiteindelijke bevalling die samen met een klinisch verloskundige in het ziekenhuis plaatsvindt.

 Alle afspraken op één locatie

Ook alle extra echo’s en consulten kunnen bij ons op locatie in Amsterdam worden verricht. Dankzij de meest moderne echo- en beeldtechnieken en de ervarenheid van onze gynaecologen, zijn wij in staat de meest betrouwbare beelden van de zwangerschap te maken.

Meer weten over verloskunde of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Women’s Healthcare Center in Amsterdam helpt u graag verder. Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) in Amsterdam voor gynaecologie, verloskunde, seksuologie, urologie en echoscopie. U kunt ons bereiken op 020-6420229 of gebruik maken van ons contactformulier.