Maak direct online een afspraak

Botox, Fillers en Peelings

Elvira Serlier, gynaecoloog in het Women’s Healthcare Center voert tevens jarenlang een cosmetische praktijk “The WOW Factory” samen met gynaecoloog Jannine Wilpshaar. Tijdens ons werk als gynaecoloog merkten wij dat veel vrouwen rondom de overgang klachten krijgen. Niet alleen op lichamelijk gebied zoals menstruatiestoornissen, incontinentie klachten maar ook op het psychische vlak. Ook door veranderingen in de gezinssituatie en simpelweg de confrontatie met het ouder worden. Tel daar de veranderingen van je uiterlijk bij op. Dit soort klachten hangen met elkaar samen en houden elkaar in stand!

Thewowfactory

Elvira Serlier & Jannine Wilpshaar

Wij geloven juist dat ‘the best is here to come!’ The WOW factory ziet het als een uitdaging om vrouwen zo goed mogelijk door deze periode heen te loodsen.
Door onze jarenlange ervaring in de vrouwelijke gezondheidszorg, als gynaecologen, zijn wij uitgebreid bekend met de behoeften en wensen van vrouwen in elke levensfase.

Mede door onze belangstelling voor huid aandoeningen is de eerste stap naar behandeling van deze problematiek ontstaan. Met injectables zorgen we dat je je frisse en natuurlijke look houdt, zonder hierbij de natuurlijke expressie van het gelaat te verliezen.   

Afspraak maken? 

Vanaf 2017 is het mogelijk om een cosmetisch consult/behandeling aan te vragen in het Women’s Healthcare Center. Een eerste consult is altijd vrijblijvend en u bent nergens toe verplicht. Het gaat om uw behoeften en wensen.    
Eventuele behandelingen kunnen direct worden uitgevoerd door Elvira Serlier en of Jannine Wilpshaar, gynaecologen, cosmetisch artsen.

Vraag de assistente voor meer informatie of bezoek de website www.thewowfactory.nl