Het Women’s Healthcare Center heeft met ALLE zorgverzekeraars een contract voor 2020. Het Women´s Healthcare Center garandeert zodoende 100% vergoeding en geen administratieve last voor de patiënt!

Medisch specialistische zorg

De onderzoeken en verrichtingen uitgevoerd in het Women’s Healthcare Center worden aangemerkt als medisch specialistische zorg. Zodoende vallen ze onder de basisverzekering en worden door de zorgverzekeraar vergoed.
Om voor vergoeding in aanmerking te komen dient u echter wel door uw huisarts of specialist te zijn verwezen en dient u de verwijskaart bij uw eerste afspraak mee te nemen.

De behandeling

Alle onderzoeken en verrichtingen worden uitgevoerd door een medisch specialist. Het kan voorkomen dat voor een bepaalde behandeling meerdere onderzoeken of verrichtingen binnen één consult plaatsvinden. Voor een dergelijk consult met meerdere onderzoeken en/of verrichtingen wordt één tarief gerekend.

Uw nota

U heeft altijd een eigen risico. Voor 2020 is het verplichte eigen risico € 385,-
De zorgkosten die u maakt worden verrekend met uw eigen risico. De rest neemt de zorgverzekeraar voor haar rekening. Hoeveel u zelf moet betalen hangt af van de hoogte van uw eigen risico.

U kunt altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar om uitleg te vragen over de ontvangen nota. Zijn er dan nog onduidelijkheden, dan kunt u ons telefonisch bereiken of via ons contactformulier.

Zilveren Kruis koepel VGZ Koepel Multizorg Koepel
Aevitae Aevitae-VGZ Aevitae-ASR
Agis Plus ASR
Avero Bewuzt Beterdichtbij
Besured Caresco-VGZ Caresco-ASR
Care4Me De Goudse De Amersfoorste
Caresco-Avero GoedOpgeleid Ditzo
De Friesland IAK-VGZ Energiek 
FBTO IZA Eno
IAK-Avero IZZ Hollandzorg 
IK! Krijgsmacht (SZVK) IAK-ASR
Interpolis ZEKUR ONVZ
Kiemer Zorgzaam Verzekerd PNO
OZF VPZ Assuradeuren Salland
ProLife Turien & Co Ass. VVAA
TakeCareNow! Turien / IZA Cura  Zorg & Zekerheid
Turien & Co UMC  
Youcare Univé CZ koepel
Zilveren Kruis VGZ CZ
    Delta Lloyd
Menzis Koepel   OHRA
Anderzorg    
Azivo  Caresque DSW Koepel
HEMA  Promovendum DSW
Menzis  Besured Stad Holland
PMA  National Academic  

 

Passantentarieven

Indien u in het buitenland bent verzekerd dan zult u de behandeling zelf moeten afrekenen en declareren bij uw internationale zorgverzekering. Dan gelden de zogenaamde passantentarieven. Hiervoor is beschikbaar de passantentarieven lijst 2017, 2018  en 2019.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 020-6420229.