Het Women’s Healthcare Center heeft met ALLE zorgverzekeraars een contract voor 2021. Het Women´s Healthcare Center garandeert zodoende 100% vergoeding en geen administratieve last voor de patiënt!

Een uitzondering hierop geldt voor patiënten verzekerd bij DITZO / ASR op basis van een natura polis. Deze patiënten dienen de factuur in bij hun verzekering en maken het vergoede bedrag inclusief eventueel ingehouden eigen risico over aan Women’s Healthcare Center. De eigen bijdrage neemt Women’s Healthcare Center voor haar rekening en zodoende bent u nooit meer kwijt dan uw eigen risico.

Medisch specialistische zorg

De onderzoeken en verrichtingen uitgevoerd in het Women’s Healthcare Center worden aangemerkt als medisch specialistische zorg. Zodoende vallen ze onder de basisverzekering en worden door de zorgverzekeraar vergoed.
Om voor vergoeding in aanmerking te komen dient u echter wel door uw huisarts of specialist te zijn verwezen en dient u de verwijskaart bij uw eerste afspraak mee te nemen.

De behandeling

Alle onderzoeken en verrichtingen worden uitgevoerd door een medisch specialist. Het kan voorkomen dat voor een bepaalde behandeling meerdere onderzoeken of verrichtingen binnen één consult plaatsvinden. Voor een dergelijk consult met meerdere onderzoeken en/of verrichtingen wordt één tarief gerekend.

Uw nota

U heeft altijd een eigen risico. Voor 2021 is het verplichte eigen risico € 385,-
De zorgkosten die u maakt worden verrekend met uw eigen risico. De rest neemt de zorgverzekeraar voor haar rekening. Hoeveel u zelf moet betalen hangt af van de hoogte van uw eigen risico.

U kunt altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar om uitleg te vragen over de ontvangen nota. Zijn er dan nog onduidelijkheden, dan kunt u ons telefonisch bereiken of via ons contactformulier.

Passantentarieven

Indien u NIET of in het buitenland bent verzekerd, dan zult u de behandeling zelf moeten afrekenen. Dan gelden de zogenaamde passantentarieven. Hiervoor zijn de passantentarieven lijsten 2020 en 2021 beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 020-6420229.