Prêt à Pregnant en The Mom verwelkomen Drs. Florien ten Cate

Voor zowel Pretapregnant.com als The-mom.com zal Florien ten Cate, maandelijks een onderwerp coveren in de rubriek Health Care. Florien is zelf ook moeder van een zoontje van 7 en momenteel is ze in blije verwachting van haar tweede.

Op Prêt à Pregnant zal zij onderwerpen bespreken omtrent zwangerschap zoals bijvoorbeeld de pre-pregnancy check up, de NIPT test maar ook vruchtbaarheidsproblemen. Op The Mom zal Florien meer in gaan op onderwerpen zoals cyclusstoornissen, vaginale klachten, baarmoederhalsafwijkingen en seksuele klachten.

Ben je net zwanger of wil je zwanger worden? Dan heb je vast veel prangende vragen, zeker wanneer dit de eerste keer voor je is! Vragen borrelen langzaam aan op zoals bijvoorbeeld wanneer is het tijd om voor de eerste echo te gaan? Hoeveel en welke check punten doorloop ik tijdens een zwangerschap? En wat is nou precies een NIPT test? Ben je nog niet zwanger maar heb je al wel een tijdje een kinderwens dan wil je misschien meer weten over mogelijke oorzaken van infertiliteit en wat je daar nou precies aan kunt doen qua behandelingen.

Tevens als moeder en als vrouw in het algemeen heb je veel vragen over je gezondheid en dan in het speciaal rondom vrouwenzorg. Want hoe vaak moet je nou bijvoorbeeld een uitstrijkje laten maken? En kun je dit ook bij een gyneacoloog laten doen? En hoe vaak moet je nou eigenlijk langs voor borstcontrole en wat zijn de mogelijkheden op het gebied van deze controle? Daarnaast heb je misschien na je zwangerschap bekkenbodemklachten gekregen en vraag je je af hoe je zo snel mogelijk van deze klachten af kunt komen! Al deze vragen en meer zullen vanaf nu behandeld gaan worden in de categorie ´Health Care´ op Pretapregnant.com en The-mom.com.

Prêt à Pregnant en The Mom verwelkomen Drs. Florien ten Cate
​​​​​​