Kliniek voor vrouwenzorg in Amsterdam

Onze kliniek is gespecialiseerd in vrouwenzorg en gevestigd op een goed bereikbare locatie aan de Van Boshuizenstraat te Amsterdam. Women’s Healthcare Center is werkzaam op meerdere gebieden van de vrouwenzorg. Onze vrouwenkliniek is een zelfstandig behandelcentrum met hoge kwaliteit vrouwenzorg, korte toegangstijden en persoonlijke begeleiding. Alle zorg met betrekking tot vrouwen wordt binnen ons zorgcentrum aangeboden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vrouwenzorg? Lees dan even verder.

Gynaecologie in Amsterdam

Women’s Healthcare Center wil dat vrouwen zich op hun gemak voelen in de zorgomgeving. Pas wanneer een patiënt zich prettig voelt, zijn wij tevreden. Vrouwenzorg betreft vaak de meest intieme delen van het lichaam en veel vrouwen vinden het moeilijk om hulp te zoeken bij deze specifieke klachten. Women’s Healthcare Center heeft als doel om alle patiënten de best mogelijke zorg op maat te geven. Bij Women’s Healthcare Center kunt u terecht voor allerlei klachten aan de vrouwelijke geslachtorganen, de blaas en de borsten. Van overmatig bloedverlies tot ongewenst urineverlies, de specialisten van Women’s Healthcare Center Amsterdam helpen u graag.

Seksuologie in Amsterdam

Tijdens een afspraak op de afdeling seksuologie wordt u ontvangen door onze ervaren gynaecoloog Karin Middelburg. Daarnaast is onze uroloog en seksuoloog Ruud Vleeming beschikbaar voor consulten. Er bestaat geen standaardconcept voor een goed en bevredigend seksleven. Wilt u meer weten over seksuele problematiek of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Er is vaak meer aan de problemen doen dan u denkt.

Urologie in Amsterdam

U kunt bij ons terecht wanneer u last heeft van blaas- of nieraandoeningen, nierstenen, incontinentie, urineweginfectie of als u een vermoeden heeft van kwaadaardige aandoeningen op urologisch gebied. Daarnaast behandelt onze uroloog klachten rond vruchtbaarheid. Wij bekijken samen met u welke behandeling passend is.

Cosmetische gynaecologie

Wij behandelen klachten zoals ongewenst urineverlies, vaginale problemen, plotseling bloedverlies, pijn bij het vrijen of terugkerende infecties. Bij Women’s Healthcare Center wordt u geadviseerd en eventueel behandeld door ervaren specialisten.

 

Het Women’s Healthcare Center

Ons zorgcentrum voor vrouwen is geopend van maandag t/m vrijdag. Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 of maak gebruik van ons contactformulier.