Bij de afdeling Gynaecologie van Women’s Healthcare Center Amsterdam kunt u terecht voor allerlei klachten en problemen die hinderlijk zijn in uw leven. Denk aan ongewild urineverlies of overmatig bloedverlies. Gelukkig zijn er voor veel klachten goede oplossingen en behandelingen. ‘Vrouwenzorg met een hart’ is de spreuk van onze urologen bij dé vrouwenkliniek van Amsterdam, waardoor u zich begrepen zult voelen wanneer u spreekt over uw intieme klachten.

Kenmerken van onze gynaecologieafdeling in Amsterdam zijn hoge kwaliteit van vrouwenzorg, persoonlijke specialistische begeleiding en hoge patiënttevredenheid. Wij hebben als doel u te behandelen in een rustige en vriendelijke ambiance buiten de ziekenhuissfeer, hierdoor zult u zich al snel op uw gemak voelen op de afdeling gynaecologie in Amsterdam. Onze gynaecologen streven naar persoonlijke begeleiding wat leidt tot optimale kwaliteit van de vrouwenzorg die wij leveren.

Voor meer informatie over gynaecologie, WHC of het maken van een afspraak neem dan gerust contact met ons op via 020 64 20 229 of via ons contactformulier.