De medisch specialisten van Woman’s Health Care Center hebben ruime ervaring met de behandeling van elke voorkomende baarmoederhalsafwijking. Hieronder valt bijvoorbeeld het (preventief) verwijderen van een voorstadium van baarmoederhalskanker of vergaand onderzoek na een afwijkend uitstrijkje. 

Hoe wordt een baarmoederhalsafwijking ontdekt?

Dit kan bij toeval zijn. Bijvoorbeeld bij een SOA-onderzoek of tijdens het plaatsen van een spiraaltje. Ook kan het zijn dat u klachten ervaart en dat de specialist na uitgebreid onderzoek een afwijking ontdekt. 

Behandeling

De behandeling van een baarmoederhalsafwijking hangt af van de aard en ernst van de afwijking. Zo kan het zijn dat (een deel van) de baarmoederhals wordt verwijderd, bijvoorbeeld bij een voorstadium van baarmoederhalskanker. Ook zijn er aandoeningen die met medicijnen worden behandeld. 

Kennis en advies

De medisch specialisten van Women’s Healthcare Center zijn gespecialiseerd in vrouwenzorg. U kunt rekenen op een deskundig luisterend oor en een heldere diagnose. 

Women’s Healthcare Center Amsterdam is een zelfstandig behandelcentrum in Amsterdam met de focus op vrouwenzorg. Wij ondersteunen, behandelen en helpen een groot aantal vrouwen in de regio Amsterdam met klachten en problemen op het gebied van vrouwenzorg. Wil je een afspraak maken met één van onze specialisten of wil je meer weten? Je kunt ons bereiken via 020 6420 229 of gebruik maken van ons contactformulier.