Afspraak maken?

Geboortedatum
Verwijzing via

Nieuws

Img 6067

Een Koninklijke onderscheiding voor gynaeacoloog Frank Kho

Op woensdag 26 april 2017 jongstleden werd Women's Healthcare Center grondlegger Frank Kho, gynaecoloog, een Koninklijke onderscheiding toegekend. In het bijzijn van familie en vrienden werd hij door de Burgemeester van Amstelveen geridderd in de Orde van Oranje Nassau.

moniekbijgesneden

Vandaag praten we met gynaecoloog Moniek de Boer over de IVF en ICSI behandeling

Intra-uteriene inseminatie (IUI) kan helpen om zwanger te worden. Mocht blijken dat de concentratie goede zaadcellen toch te laag is dan zul je het advies krijgen over te gaan naar een IVF of ICSI behandeling. 

moniekbijgesneden

Gynaecoloog Moniek de Boer gaat vandaag in op intra-uteriende inseminatie (IUI)

Zwanger worden is een spannende en vaak leuke periode. Maar mocht het na een jaar actief proberen niet lukken om zwanger te worden dan is het tijd om naar de huisarts of gynaecoloog te gaan.

Florien Ten Cate

Gynaecoloog Florien ten Cate licht de aandoening endometriose toe

Endometriose is een relatief onbekende aandoening en dat is de reden waarom het vaak lang duurt voordat deze aandoening bij een vrouw wordt herkend.

saskia

WHC opent nieuwe vestiging in Gezondheidscentrum Oostpoort Amsterdam

Het Women´s Healthcare Center breidt uit met een nieuwe vestiging in Gezondheidscentrum Oostpoort te Amsterdam. In navolging van de kliniek in Amsterdam Zuid kunnen (toekomstige) patiënten nu ook in stadsdeel Amsterdam Oost terecht.

zorgdomeinlogo (1)

Women´s Healthcare Center start met digitaal verwijzen

Amsterdam, 26 januari 2017. Huisartsen in regio Amsterdam kunnen hun patiënten sinds deze maand eenvoudig digitaal verwijzen naar Women´s Healthcare Center in Amsterdam.

verbouwing

Het Women´s Healthcare Center wordt verbouwd

Het Women’s Healthcare Center gaat verbouwen! Hierdoor kunnen wij de noodzakelijke uitbreiding en verbeteringen ondergaan die ten goede komt aan onze zorgverlening.

Bayer

Terugroepactie Mirena

Indien u bij het Women’s Healthcare Center een Mirena spiraal heeft laten plaatsen dan is het mogelijk dat er een Mirena spiraal is gebruikt met LOT nummer TU01DCZ.
Alle gynaecologen die werkzaam zijn bij het Women’s Healthcare Center maken een controle echo na plaatsing van het spiraaltje.Onze kwaliteit
Patiënttevreden-heidsonderzoek:

Stel een vraag

Contact

Women's Healthcare Center
Van Boshuizenstraat 687
1082 AZ Amsterdam (Buitenveldert)

Bel voor meer informatie:

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 12:00

en van 13:00 tot 17:00.